Antonia eerlijk na driepunter: ''We krijgen twee gratis penalty's''

Antonia goal 603ca94e2a73f
Antonia goal 603ca94e2a73f Foto: © Pro Shots

Jarchinio Antonia scoorde bij SC Cambuur de 1-1 tegen Excelsior. Uiteindelijk liepen de Leeuwarders uit naar een 7-2 overwinning.

''De eerste helft was moeizaam, we begonnen heel erg slap, verloren veel duels. De tweede helft pakken we het gelukkig goed op. We komen dan ook nog achter, maar als je dan met 7-2 wint...'', vertelt Antoni voor de camera van SC Cambuur TV.

''Het is wel een beetje geflatteerd, ik denk dat we twee gratis penalty's krijgen. Je weet dat het over en uit is voor Excelsior als je de 4-2 maakt'', stelt de aanvaller, die een duidelijk verschil zag tussen de eerste en de tweede helft. ''De passie, de inzet, het strijden in elk duel, de hardheid in de duels. Dat zag je in de tweede helft bij vlagen goed terug. We kregen ook wat meer ruimte om te voetballen en waren wat rustiger aan de bal.''