SC Cambuur door late tegengoal onderuit tegen FC Volendam

David sambissa fc volendam 5ff8d2155d8bf
David sambissa fc volendam 5ff8d2155d8bf Foto: © Pro Shots

SC Cambuur heeft vanavond een nederlaag geleden in de Keuken Kampioen Divisie. Tegen FC Volendam was door een doelpunt in de slotfase met 0-1 te sterk voor de ploeg van Henk de Jong

Al na vijf minuten kreeg FC Volendam een megakans om op voorsprong te komen in Leeuwarden. Joris Kramer in de fout. Via de buitenkant van de paal bleef de bal uit de goal. Na een halfuur kwam SC Cambuur beter in het spel. Na veertig minuten was er een grote kans voor Robert Mühren. Hij werd vrijgespeeld maar stuitte op de doelman.

Een kwartier voor tijd kreeg Mühren de grootste kans van de wedstrijd. De topschutter uit Volendam raakte de paal en zodoende bleef de stand 0-0. In de 87ste minuut kwam SC Cambuur op achterstand. Samuele Mulattieri scoorde.