Van de Streek: ''Ik heb dat bij Cambuur van Bakker afgekeken''

Van de streek 604485255f593
Van de streek 604485255f593 Foto: © Pro Shots

FC Utrecht ontsnapte in de blessuretijd aan puntverlies tegen RKC. Sander van de Streek was vanaf de strafschopstip goed voor een driepunter.

''Ja, ik was wel zeker van mijn zaak. Dat kun je achteraf makkelijk zeggen. Nee, ik wachtte op de keeper en schoot hem in de andere hoek'', vertelt de doelpuntenmaker bij RTV Utrecht. ''Bij Cambuur speelde ik met Erik Bakker. Die heeft in die tijd nog nooit gemist. Hij wachtte ook altijd op de keeper. Van hem heb ik het afgekeken.''

De middenvelder was blij met de 1-2 overwinning, maar niet over de gehele wedstrijd. ''Het was echt een matige pot. In de eerste helft speelden we goed en moeten we gewoon 0-3 voorkomen. Dat spelen we niet goed uit. De tweede helft is voor RKC, dan hebben we het gewoon lastig na die vroege goal na rust. Dat valt ons wel te verwijten.''