SC Cambuur overtuigt en boekt makkelijke zege op Team VVCS

Henk de jong training 60e2f655d5444
Henk de jong training 60e2f655d5444 Foto: © Pro Shots

SC Cambuur heeft dinsdagmiddag een ruime overwinning geboekt op Team VVCS. De Leeuwarders waren een stuk sterker dan de Vereniging van Contractspelers en wonnen met 4-0.

Na een paar minuten zette Mees Hoedemakers de thuisploeg al op voorsprong. De middenvelder schoot fraai raak vanaf de zestienmeter nadat Michael Breij de bal klaarlegde. Verder kregen Sam Hendriks en Marco Tol nog kansen op een tweede treffer in de eerste helft.

In de tweede helft zorgde Team VVCS met een eigen doelpunt al gauw voor de tweede treffer. In de 66e minuut was het Breij die de derde treffer op zijn naam schreef. Nick Doodeman zette tien minuten voor tijd de einduitslag op het scorebord: 4-1.

Opstelling SC Cambuur: Stevens; Schmidt, Mac-Intosh, Schouten, Tol; Breij, Hoedemakers, Paulissen; Doodeman, Hendriks, Bangura,

Opstelling Team VVCS: Jonkerman; Bliek, Salhi. Offerhaus, Daouameur; Colak, De Winter, Vermeer; Ebecilio, Boasman, Ghijsen (Kortslam 52'),