SC Cambuur wint zakelijk in oefenwedstrijd tegen RWD Molenbeek

SC Cambuur in de voorbereiding
SC Cambuur in de voorbereiding Foto: © Orange Pictures

SC Cambuur wist zaterdagmiddag te winnen van RWD Molenbeek. De ploeg van Henk de Jong won in Delden met 0-1 van de Belgische opponent.

De ploeg uit Leeuwarden was gedurende de hele wedstrijd de betere ploeg. Mitchel Paulissen scoorde na een kleine veertig minuten spelen de enige goal.

Ook in de tweede helft domineerde SC Cambuur. De ploeg kreeg veel grote kansen maar wisten die niet te verzilveren waardoor de eindstand op 0-1 bleef steken.

Opstelling SC Cambuur: Bos; Schmidt (46′ Van der Meer), Tol (30′ Mac-Intosch), Schouten (C) (60′ Tol), Bangura (30′ Sambissa); Hoedemakers (60′ Van Mameren), Maulun (60′ Breij), Breij (30′ Paulissen); Doodeman (60′ Deuling), Boere (46′ Hendriks) en Kallon (60′ Bangura)