Schouten: ''Hebben er gewoon een mooie wedstrijd van gemaakt''

Erik schouten de graafschap 608c5e0988d46
Erik schouten de graafschap 608c5e0988d46 Foto: © Pro Shots

SC Cambuur kwam vrijdagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen De Graafschap. Erik Schouten kan wel leven met dat gelijkspelletje.

''De eerste helft deden we het nog wel aardig'', begint Schouten in gesprek met ESPN. ''De Graafschap zakte in en scoorde uiteindelijk via een spelhervatting. We wisten dat ze daar goed in waren, maar dat hebben ze toch goed gedaan. De tweede helft waren we op zoek naar de gelijkmaker. Ik denk dat 1-1 dus wel een terechte uitslag is en het is ook mooi voor De Graafschap.''

''We hebben er gewoon een mooie wedstrijd van gemaakt en ons best gedaan om de wedstrijd te winnen'', gaat Schouten verder. ''De laatste vijf minuten was het over, maar complimenten aan De Graafschap'', besluit de aanvoerder van Cambuur.